Marius Şumudică vrea să îl dea în judecată pe finanţatorul echipei Steaua, George Becali. "Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt 'sifon'"

Antrenorul echipei Astra Giurgiu a precizat că nu a existat nicio discuţie între el şi patronul Stelei despre suma de transfer a lui Alibec şi a mai declarat că Becali va trebui să probeze în instanţă informaţiile conform cărora Şumudică ar fi pariat pe numărul de schimbări pe care le va face.

5126 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică vrea să îl dea în judecată pe finanţatorul echipei Steaua, George Becali. "Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt 'sifon'"

Marius Şumudică vrea să îl dea în judecată pe finanţatorul echipei Steaua, George Becali. "Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt 'sifon'" (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Am introdus o acţiune în instanţă împotriva lui Gigi Becali, urmează a fi depus dosarul. Să probeze exact de unde are el informaţiile că Şumudică a pariat la nu ştiu ce meci că face doar două schimbări. Dacă există un singur bilet, un singur pariu, eu mă duc la DNA să mă judece. Dacă nu, el să plătească banii pe care trebuie să-i plătească. Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt 'sifon'", a declarat Marius Şumudică la ProSport Live.

Marius Şumudică a negat orice discuţie între el şi finanţatorul echipei Steaua Bucureşti în privinţa transferului lui Denis Alibec.

"În momentul în care a vorbit şi a spus că m-am dus să mă rog să-l ia pe Alibec pentru că Astra ar avea nevoie de bani, nu am cum să nu reacţionez. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Dacă va ajunge vreodată acest om să-mi dea o gumă de mestecat va spune că mi-a dat un teren. N-aş fi făcut niciodată niciun fel de compromis în relaţia mea cu dânsul. Dânsul este patron, eu sunt antrenor, nu m-am întâlnit să vorbim despre transferul lui Alibec. Eu nu pot stabili preţurile jucătorilor mei. Am fost doar martor la discuţie pentru că m-a rugat domnul Buduru, Dani Coman nu era încă în funcţie. Aţi văzut cum face domnul Becali: azi dă o declaraţie, mâine o schimbă." a mai spus Şumudică.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici