Daniel Natea, medalie de aur, Vlăduţ Simionescu - argint, la Grand Prix IJF la judo de la Abu Dhabi

Sportivul Daniel Natea a cucerit, duminică, medalia de aur la categoria plus 100 kilograme, după ce l-a învins în finală pe Vlăduţ Simionescu, la Grand Prix IJF la judo de la Abu Dhabi, dotat cu premii totale de 154.000 de dolari.

166 afișări
Imaginea articolului Daniel Natea, medalie de aur, Vlăduţ Simionescu - argint, la Grand Prix IJF la judo de la Abu Dhabi

Daniel Natea, medalie de aur, Vlăduţ Simionescu - argint, la Grand Prix IJF la judo de la Abu Dhabi (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Daniel Natea a debutat în competiţie cu două victorii, în faţa unor adversari din Letonia şi Algeria, câştigând grupa B şi calificându-se în semifinale, în care l-a învins pe rusul Renat Saidov, obţinând astfel calificarea în finala categoriei.

La rândul său, Vlăduţ Simionescu a câştigat grupa D, după victorii cu sportivi din Ungaria şi Egipt, iar în semifinale a dispus de judoka Daniel Allerstorfer (Austria), alăturându-se în finală colegului său de lot, Daniel Natea.

În ultimul act, lupta a fost câştigată de Daniel Natea, care a cucerit astfel medalia de aur, în timp ce Vlăduţ Simionescu a încheiat competiţia cu medalia de argint.

La categoria 81 de kilograme, Cristian Bodîrlău a fost eliminat în turul doi al grupei C.

În competiţia similară feminină, Andreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de argint la categoria 52 de kilograme, iar Corina Căprioriu pe cea de bronz, la categoria 57 de kilograme.

Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, care este dotat cu premii totale de 154.000 de dolari, se încheie duminică. Medalia de aur va fi recompensată cu 5.000 de dolari, cea de argint cu 3.000 şi cele de bronz cu câte 1.500 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici