Dănilescu: Dinamo a plătit banii pentru N'Doye

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea "alb-roşie" a achitat datoria către FC Vaslui, pentru achiziţionarea mijlocaşului Ousmane N'Doye, astfel că sancţiunea FRF de a bloca transferurile clubului bucureştean nu se mai justifică.

25 afișări
Imaginea articolului Dănilescu: Dinamo a plătit banii pentru N'Doye

Dănilescu: Dinamo a plătit banii pentru N'Doye (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi am plătit. Am achitat banii către FC Vaslui. A mai rămas o diferenţă de câteva milioane de lei vechi de plătit, pe care urmează să o achităm în cursul zilei de mâine. Nu e niciun fel de problemă. Au rămas doar câteva sute de lei de la o diferenţă de curs valutar. Am vorbit (n.r. - joi) dimineaţă la ligă cu reprezentanţii clubului FC Vaslui şi nu vor fi probleme", a declarat Dănilescu.

Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, joi, să interzică grupării FC Dinamo dreptul de a efectua transferuri pentru că nu şi-a achitat datoria către SC Vaslui.

"Deoarece clubul SC Dinamo 1948 Bucureşti nu a depus nici un memoriu împotriva deciziei CSJ din 03.02.2009, prin care gruparea din Ştefan cel Mare era obligată la plata diferenţei rezultate din acordul de transfer încheiat cu clubul SC Sporting Club Vaslui privind jucătorul Ousmane N'Doye, se admite cererea de punere în executare a acestei hotărâri. Prin urmare, clubul SC Dinamo 1948 Bucureşti s-a aflat în perioada 04.02.2009 - 18.02.2009 sub sancţiunea prevăzută de art. 24.C1 din RSTJF, în speţă, penalitate de 0,50 la sută pentru fiecare zi de întârziere calculată la suma datorată. Între 19.02.2009 şi 05.03.2009 i se aplică sancţiunea de la art. 24.C2 din RSTJF - interzicerea dreptului de a efectua transferuri şi legitimări de jucători în calitate de club cesionar şi, în cazul neexecutarii integrale a obligaţiilor de plată nici până la data limită menţionată mai sus, începând cu 06.03.2009 vor intra în vigoare prevederile de la art. 24.C3 din RSTJF, respectiv, neprogramarea la jocurile oficiale", se arată întrr-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici