Dănut Lupu: "Sunt bine, încă mai fac un tratament. A fost cam grav, dar am driblat-o şi pe asta"

Dănuţ Lupu (48 de ani), fost jucător, printre altele, la Dinamo şi Rapid, a fost externat la începutul acestei luni din Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti şi va continua tratamentul la domiciliu

572 afișări
Imaginea articolului Dănut Lupu: "Sunt bine, încă mai fac un tratament. A fost cam grav, dar am driblat-o şi pe asta"

Dănut Lupu: "Sunt bine, încă mai fac un tratament. A fost cam grav, dar am driblat-o şi pe asta" (Imagine: Danut Lupu / Mediafax Foto)

Fostul internaţuional român fusese internat pe 23 ianuarie, cu diagnosticul de dublă pneumonie acută şi insuficienţă respiratorie. După o perioadă în care a slăbit peste 15 kilograme şi s-a aflat în permanenţă sub supravegherea medicilor, tratamentul cu antibiotice a dat rezultate, iar acesta este aproape de momentul în care-şi poate relua activităţile normale.

"Sunt bine, încă mai fac un tratament, sper să-l pot duce la capăt. Am ieşit din spital. A fost cam grav, am driblat-o şi pe asta. M-am lăsat de fumat, oricum voiam să las ţigările, acum am reuşit. Nu pot face efort intens", a spus fostul mare fotbalist, pentru Dolce Sport.

Dănuţ Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce de-a lungul carierei a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti. Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee. La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici