Daria Gavrilova este adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de tenis de la Roma

Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va evolua, miercuri, împotriva sportivei australiene Daria Gavrilova (32 WTA), în turul doi al turneului de tenis de la Roma, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 2.399.000 de euro.

651 afișări
Imaginea articolului Daria Gavrilova este adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de tenis de la Roma

Daria Gavrilova este adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de tenis de la Roma (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Marţi, în primul tur, Gavrilova a trecut de germanca Sabine Lisicki (44 WTA), scor 6-1, 7-6. De cealaltă parte, românca a beneficiat de un prim tur liber, întrucât este favorita cu numărul 6 la câştigarea competiţiei din capitala Italiei.

Săptămâna trecută, Daria a ajuns până în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, fază în care a fost eliminată de americanca Louisa Chirico (19 ani, locul 76 WTA), scor 6-7 (1), 2-6. Simona Halep a câştigat turneul din capitala Spaniei, după ce a trecut în finală de slovaca Dominika Cibulkova (27 de ani, locul 26 WTA), scor 6-2, 6-4.

În 2015, Gavrilova a ajuns până în semifinale la Roma, unde a fost eliminată de Maria Şarapova. De asemenea, Simona are de apărat 350 de puncte în clasamentul WTA, după ce anul trecut a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Carla Suarez Navarro.

Halep şi Gavrilova s-au mai întâlnit o singură dată, în 2015, în turul 2 de la Indian Wells. Românca s-a impus atunci, scor 2-6, 6-1, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici