Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti

  • Dario Bonetti a mai avut două mandate pe banca dinamoviştilor, în perioada iunie-octombrie 2009 şi în anul 2012, între lunile aprilie şi noiembrie.
  • Dinamo a câştigat Cupa României şi Supercupa Românie cu Dario Bonetti pe bancă.
  • Dario Bonetti a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal.
149 afișări
Imaginea articolului  Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti

Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti

Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Dario Bonetti, a anunţat directorul executiv Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunţa oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competiţional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaşte spiritul acestui club şi sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureşan.

Dario Bonetti a mai avut două mandate pe banca dinamoviştilor, în perioada iunie-octombrie 2009 şi în anul 2012, între lunile aprilie şi noiembrie.

Două trofee a câştigat Dinamo Bucureşti cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

2009 este anul în care echipa noastră, pregătită de Dario Bonetti, a reuşit <Minunea de la Liberec> şi s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind şi ultima performanţă notabilă în cupele europene”, au mai transmis reprezentanţii clubului.

Dario Bonetti are 60 de ani şi a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câştigat Cupa UEFA în 1990.

Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici