Dario Bonetti: Vom întâlni cea mai puternică echipă din grupă

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că alb-roşii vor întâlni joi, în etapa a II-a a Ligii Europa, cea mai puternică formaţie din grupa F, Panathinaikos Atena.

11 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti: Vom întâlni cea mai puternică echipă din grupă

Dario Bonetti: Vom întâlni cea mai puternică echipă din grupă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Pentru noi e o partidă fundamentală şi trebuie să avem toate condiţiile pentru a câştiga. Suntem conştienţi că vom întâlni cea mai puternică echipă din grupă, dar aşa cum se întâmplă adesea, totul este posibil. Marius Niculae este într-o situaţie extrem de dificilă. E pentru a treia oară când suferă aceiaşi accidentare şi încercăm din răsputeri să-l recuperăm. Pentru a ne califica, ne trebuie încă opt puncte şi de aceea partida de mâine (n.r. - joi) este foarte importantă. Lipsa suporterilor este un handicap foarte mare pentru noi, deoarece ei erau importanţi. Suntem conştienţi că în meciurile de acasă trebuie să câştigăm cât mai multe puncte. Panathinaikos joacă la un nivel înalt, de talie internaţională, şi faptul că lipseşte Cisse are mai puţină importanţă, deoarece au jucători foarte buni care-l pot înlocui. Şi nouă ne lipsesc N'Doye, Niculae şi Bratu", a spus Bonetti.

Mijlocaşul Ianis Zicu a afirmat că jucătorii dinamovişti sunt concentraţi şi motivaţi pentru meciul cu Panathinaikos.

"Am văzut multe imagini cu Panathinaikos şi ştiu că au jucători valoroşi. Noi trebuie să tratăm acest meci cu maximă seriozitate, pentru că avem şansa să ne clasăm pe primul loc şi să acumulăm şase puncte. Îi respectăm pe cei de la Panathinaikos, dar mâine seară (n.r. - joi seară) vom face tot posibilul pentru a realiza o partidă cât mai bună. Suntem motivaţi şi concentraţi pentru această partidă. Avem un moral bun, deoarece am câştigat primul meci din grupă. L-am cunoscut pe Karagounis în 2004. E un jucător bun şi nu degeaba este căpitan de echipă, dar mai mult contează întreaga echipă", a precizat Zicu.

Partida FC Dinamo - Panathinaikos Atena, contând pentru a doua etapă a grupei F a Ligii Europa, se va disputa, joi, cu începere de la ora 22.05 şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici