Data de lansare FIFA 21 se apropie. EA Sports a anunţat ratingurile jucătorilor

  • EA Sports a anunţat ratingurile jucătorilor din FIFA 21
  • Leo Messi are cel mai mare rating, fiind urmat de Cristiano Ronaldo şi Lewandowski
  • FIFA 21 va fi lansat pe 9 octombrie, în timp ce demo-ul va fi disponibil de pe 22 septembrie
548 afișări
Imaginea articolului Data de lansare FIFA 21 se apropie. EA Sports a anunţat ratingurile jucătorilor

Data de lansare FIFA 21 se apropie. EA Sports a anunţat ratingurile jucătorilor

Dacă îţi place să te joci FIFA, cu siguranţă aşteptai acest moment. A fost anunţată lista ratingurilor pentru următorul joc din serie.

Nicio surpriză: Leo Messi rămâne jucătorul cel mai bun şi în FIFA 21. Rivalul său, Cristiano Ronaldo, are un punct mai puţin.

Robert Lewandowski este al 3-lea jucător ca rating, marea surpriză în top fiind Jan Oblak. Portarul lui Atletico Madrid este cel mai bun portar din FIFA 21. Lista integrală o puteţi vedea aici.

A mai rămas mai puţin de o lună până la lansarea jocului FIFA 21. Până atunci, gamerii vor primi o mostră pe 22 septembrie. Atunci va fi lansată varianta demo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici