Datasport: Când luciditatea îţi lipseşte, ai probleme - Ibra şi Radu, aceeaşi nebunie

Agenţia Datasport notează, luni, că atât fundaşului echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, cât şi atacantului de la AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, le-a lipsit luciditatea la meciurile din etapa a XXIX-a a campionatului Italiei, în care au fost eliminaţi.

18 afișări
Imaginea articolului Datasport: Când luciditatea îţi lipseşte, ai probleme - Ibra şi Radu, aceeaşi nebunie

Datasport: Când luciditatea îţi lipseşte, ai probleme - Ibra şi Radu, aceeaşi nebunie (Imagine: Shutterstock)

"Când luciditatea îţi lipseşte, ai probleme. Este cazul lui Zlatan Ibrahimovici care şi-a pierdut capul. Zlatan a trădat-o pe Milan, salvată de Cassano la meciul cu Bari. Ibra şi Radu: aceeaşi duminică, aceeaşi nebunie", scrie sursa citată.

Datasport l-a notat pe Ştefan Radu cu 3, cea mai mică notă, precizând că românul nu are scuze pentru ceea ce a făcut: "O lovitură cu capul gratuită dată lui Simplicio. A creat probleme unei Lazio care se afla deja în dificultate. Un gest inexplicabil, sancţionat corect cu un cartonaş roşu".

Radu este menţionat de Datasport printre cei trei jucători din campionatul Italiei care au dezamăgit în week-end, "I flop", alături de Ibrahimovici (AC Milan) şi Cordoba (Inter Milano).

Tuttomercatoweb califică drept absurd gestul lui Ştefan Radu, care a dus la eliminarea românului. "Meci stricat pe final din cauza unui gest absurd, care a lăsat echipa în inferioritate numerică într-un moment important", menţionează sursa citată, care l-a notat cu 4,5 pe Radu.

Fundaşul Ştefan Radu a fost eliminat în partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-0), în faţa formaţiei AS Roma, în etapa a XXIX-a a campionatului Italiei.

Radu, care a fost titular, a fost eliminat în minutul 88.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Totti '70 şi '90+3, al doilea din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici