David Alaba ar putea fi jucătorul lui Real Madrid

Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al clubului Bayern München, adezvăluit că David Alaba ar putea fi jucătorul lui Real Madrid în sezonul viitor, potrivit anunţului făcut de cotidianul spaniol Marca.

364 afișări
Imaginea articolului David Alaba ar putea fi jucătorul lui Real Madrid

David Alaba ar putea fi jucătorul lui Real Madrid

Rumnenigge a exclus din nou opţiunea ca jucătorul austriac să reînnoiască înţelegerea cu Bayern şi a sugerat şi pentru Sky Sports că acesta va semna cu Real Madrid.

„99,99% pot spune că Alaba va părăsi clubul la sfârşitul acestui sezon. Ne vom despărţi într-un mod prietenos şi sperăm că ne vom lua rămas bun cu încă un titlu în vitrină”, a spus directorul lui Bayern.

Rummenigge a refuzat să dezvăluie oficial unde va juca fundaşul austriac din sezonul viitor, dar a spus foarte clar pentru Marca, că nu ar fi surprins dacă ar fi vorba despre Real Madrid.

„Începând din 2 ianuarie, David poate semna cu orice club îşi doreşte. Nu ştiu dacă va ajunge în final la un acord cu Real Madrid, dar este un club grozav şi pot înţelege că este interesant pentru el".

Rummenigge recunoaşte, că îi va fi greu să-şi ia rămas bun de la Alaba, pe care îl cunoaşte de când era copil.

„Am pus mulţi bani pe masă, o sumă care, da, până la urmă aparent nu a fost suficientă pentru a-l convinge. Acesta e un lucru pe care trebuie să-l acceptăm. Vorbim despre un jucător care are o mare valoare pentru noi. Îl avem în curtea noastră de peste doisprezece ani, deci nu va exista nici o problemă. La vară ne vom despărţi amiabil. Am vărsat câteva lacrimi când mi-am luat rămas bun de la Thiago, vara trecută şi nu exclud ca acelaşi lucru să se întâmple dacă îl întâlnesc pe David în ziua în care va trebui să plece", a mai spus fostul internaţional german.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici