David Beckham consideră că Brad Pitt este alegerea perfectă pentru a juca rolul lui într-un film

David Beckham, fost căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, consideră că Brad Pitt ar fi cel mai potrivit să interpreteze rolul lui, în cazul în care s-ar face un film despre viaţa sa, pentru că îl admiră foarte mult pe actorul american.

134 afișări
Imaginea articolului David Beckham consideră că Brad Pitt este alegerea perfectă pentru a juca rolul lui într-un film

David Beckham (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Cred că Brad ar fi alegerea evidentă. Mi-ar plăcea ca Brad să joace rolul meu - el sau Leonardo DiCaprio, unul dintre cei doi. Sau Bradley Cooper. Băieţii nu arată deloc rău", a declarat David Beckham în timpul unei emisiuni difuzate pe Talksport Radio, informează contactmusic.com.

David Beckham, care este căsătorit cu Victoria, fosta membră a trupei Spice Girls, şi-a încheiat cariera la echipa franceză Paris Saint-Germain în luna mai. El spune că se menţine în formă datorită celor patru copii ai săi: Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 12 ani, Cruz, în vârstă de nouă ani şi Harper, în vârstă de doi ani.

"Timp de patru luni chiar nu am făcut deloc mişcare, dar apoi am început treptat să fac sport, alerg după patru copii", a afirmat fotbalistul în vârstă de 38 de ani.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Brad Pitt are o relaţie cu Angelina Jolie din 2005, cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", având împreună şase copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici