Davide Petrucci a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia turcă Rizespor

Clubul turc Caykur Rizespor a anunţat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, transferul fotbalistului italian Davide Petrucci, în vârstă de 24 de ani, de la CFR Cluj, acesta semnând un contract valabil pe trei sezoane.

3 afișări

Astfel, mijlocaşul sosit la CFR Cluj de la Manchester United din postura de jucător liber de contract a devenit jucătorul formaţiei antrenate de Hikmet Karaman până pe 30 iunie 2019. Oficiali turci nu specifică, însă, suma plătită în schimbul lui Petrucci.

"Clubul nostru anunţă că fotbalistul Davide Petrucci, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Bine ai venit, Davide!", scriu turcii pe site-ul oficial.

Davide Petrucci se afla la CFR Cluj din toamna anului 2014, când a fost adus de la Manchester United. În cei doi ani petrecuţi pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, mijlocaşul italian a strâns 67 de meciuri, şapte goluri şi şase pase decisive. Petrucci a câştigat şi un trofeu cu CFR Cluj: Cupa României în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici