Dayro Moreno: Am venit să vorbesc cu Gigi Becali

Atacantul columbian al echipei Steaua, Dayro Moreno, a sosit, joi seară, în România, el declarând că a venit să vorbească cu finanţatorul Gigi Becali, lăsând să se înţeleagă că nu îşi doreşte să mai evolueze în Liga I nici la FC Timişoara.

27 afișări
Imaginea articolului Dayro Moreno: Am venit să vorbesc cu Gigi Becali

Dayro Moreno: Am venit să vorbesc cu Gigi Becali (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am venit să clarific lucrurile. Trebuie să vorbesc mai întâi cu patronul, cu Gigi. Nu am nimic cu Gigi, este o persoană bună, s-a purtat frumos cu mine. Adevărul este că aş vrea să fac ce e mai bine pentru familia mea, pentru fetiţa mea", a spus Dayro Moreno la aeroport.

Întrebat dacă doreşte să joace la FC Timişoara, jucătorul columbian a evitat să dea un răspuns clar.

Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a acceptat o ofertă în valoare de 450.000 de euro din partea FC Timişoara pentru transferul columbianului Dayro Moreno, dar a menţionat că şi jucătorul trebuie să fie de acord să evolueze pentru formaţia bănăţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici