Dayro Moreno este dorit de San Lorenzo

Atacantul columbian al echipei Steaua, Dayro Moreno, este dorit de formaţia San Lorenzo, preşedintele clubului argentinian, Rafael Savino, purtând personal negocierile pentru jucătorul legitimat la gruparea "roş-albastră", informează cotidianul Ole.

23 afișări
Imaginea articolului Dayro Moreno este dorit de San Lorenzo

Dayro Moreno este dorit de San Lorenzo (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Antrenorul echipei San Lorenzo, Diego Simeone, şi-l doreşte pe Dayro Moreno după plecarea atacantului argentinian Gonzalo Ruben Bergessio la gruparea din Franţa, AS Saint-Etienne.

Pe lista clubului argentinian se mai află jucătorii Sebastian Rusculleda, Matías Gimenez, Walter Erviti, Emiliano Alfaro, Sebastian Abreu, Diego Infran şi Ismael Blanco. Cele mai mari şanse petnru un transfer la San Lorenzo le au Dayro Moreno şi Sebastian Rusculleda.

Altfel, Dayro Moreno este unul dintre cei 500 de invitaţi speciali ai maratonului de fotbal al echipei Once Caldas. Formaţia columbiană, pentru care atacantul stelist a evoluat între 2003 şi 2007 organizează un maraton de 16 meciuri săptămâna viitoare la care sunt aşteptaţi să evolueze peste 500 de fotbalişti, informează La Patria. Turneul este organizat în scop caritabil pentru copiii din Villahermosa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici