De 12 minute a avut nevoie Haaland să marcheze în tricoul lui City. Ce a spus Guardiola despre norvegian după amicalul cu Bayern

Atacantul lui Manchester City, Erling Haaland, va avea nevoie de mai mult timp pentru a fi la capacitate maximă, deşi a marcat la debutul său în pre-sezon, în victoria cu 1-0 în faţa lui Bayern Munchen, a declarat sâmbătă managerul Pep Guardiola.

5894 afișări
Imaginea articolului De 12 minute a avut nevoie Haaland să marcheze în tricoul lui City. Ce a spus Guardiola despre norvegian după amicalul cu Bayern

Haaland, care s-a alăturat luna trecută campionilor din Premier League cu un contract pe cinci ani, a ajuns la capătul unei centrări a lui Jack Grealish şi a înscris din apropierea porţii după doar 12 minute pentru a asigura victoria în faţa echipei din Bundesliga pe Lambeau Field din Wisconsin, conform Reuters.

Guardiola a lăudat instinctul de finalizare al jucătorului de 22 de ani, dar a spus că norvegianul trebuie să fie modelat cu atenţie pentru a-l ajuta să revină la forma fizică completă.

"A marcat un gol, ceea ce este important. Acest tip de goluri în faţa portarului, întotdeauna el este acolo", a spus Guardiola. "În primele minute, are nevoie de mai mult ritm şi timp, dar deja a avut 45 de minute, ceea ce este bine pentru el".

"Vom vedea cum va reacţiona la problemele pe care le-a avut în săptămânile precedente. După ce ne întoarcem, avem săptămâni lungi pentru a pregăti fiecare meci din weekend. În aceste două sau trei săptămâni vom obţine cea mai bună formă".

City, care înfruntă sâmbătă deţinătoarea Cupei FA, Liverpool, în Community Shield, îşi începe apărarea titlului în Premier League cu o deplasare la West Ham United pe 7 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici