De Telegraaf: Twente va juca într-un stadion aproape pustiu

Cotidianul De Telegraaf a scris, joi, înaintea partidei Steaua Bucureşti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, că "echipa olandeză va juca într-un stadion aproape pustiu".

23 afișări
Imaginea articolului De Telegraaf: Twente va juca într-un stadion aproape pustiu

De Telegraaf: Twente va juca într-un stadion aproape pustiu

"Stadionul Ghencea va fi aproape gol, vânzându-se puţine bilete pentru acest meci. Sunt condiţii de iarnă şi se aşteaptă o vreme geroasă la ora jocului. 100 de deţinuţi o ajută pe Twente. Ei au îndepărtat gheaţa şi zăpada de pe câmpul de joc", a notat De Telegraaf, care prezintă 11-le probabil al olandezilor: Boschker - Stam, Douglas, Kuiper (Rajkovici), Carney - Brama, Perez, Tiote - Ruiz, N'Kufo, Stoch.

Postul NU Sport a subliniat că "Twente vrea să o bată pe Steaua pe un teren îngheţat şi pe ger". "O victorie ar asigura un loc calificant în primăvara europeană. Altfel, Twente depinde de rezultatul meciului dintre Fenerbahce şi Şerif. Ghencea a fost acaparată de gheaţă şi zăpadă. Pentru FC Twente va fi practic un meci acasă în România, în tribune se anunţă puţini spectatori. Pentru Steaua, meciul nu mai are miză. Cum Twente contează pe patru sute de suporteri, aceştia s-ar putea să fie majoritatea dominantă", a menţionat sursa citată.

Publicaţia De Twentsche Courant Tubantia din Enschede a titrat: "Zăpadă, gheaţă şi puţini spectatori la Bucureşti". "Pe Twente o aşteaptă un teren greu şi alunecos. Atmosfera în jurul stadionului e bizară. Străzile sunt alunecoase, pe trepte este un strat de zăpadă, iar oamenii se ţin unul de celălalt ca să nu alunece", a comentat ziarul olandez.

Partida Steaua Bucureşti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05 şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici