De vineri, se pun în vânzare biletele pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo

Drumul echipei naţionale masculine de fotbal spre EURO 2024 continuă în luna septembrie, cu două meciuri pe teren propriu, ambele pe Arena Naţională, în compania Israelului şi a statului Kosovo. FRF a anunţat că de vineri pot fi achiziţionate bilete pentru aceste meciuri.

526 afișări
Imaginea articolului De vineri, se pun în vânzare biletele pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo
  • Sâmbătă, 09.09.2023, ora 21:45 – România – Israel
  • Marţi, 12.09.2023, ora 21:45 – România – Kosovo

Începând de vineri, biletele pentru cele două meciuri sunt disponibile în aplicaţia Fan Arena.

Preţuri bilete:

  • 35 lei – Peluze
  • 60 lei – Tribune
  • 300 lei – VIP albastru
  • 500 lei – VIP roşu

Cei ce vor achiziţiona bilete la ambele partide, în peluze sau în cele două tribune, exceptând sectoarele VIP, vor beneficia de un pachet promoţional, cu o reducere de 15%, care se va aplica la întreaga comandă. Se pot achiziţiona maximum 4 bilete la fiecare dintre cele două meciuri.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zonele destinate familiilor, la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru comenzile în această zonă e necesară prezenţa a cel puţin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 29 iulie 2023.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici