Deadpool devine patron cu acte. A cumpărat al treilea cel mai vechi club de fotbal din lume

  • Peste 98% dintre fani au votat în favoarea preluării lui Reynolds şi McElhenney
  • Wrexham AFC este al treilea cel mai vechi club de fotbal din lume (156 de ani)
  • Cei doi actori vor investi 2 milioane de lire sterline odată cu preluarea clubului
902 afișări
Imaginea articolului Deadpool devine patron cu acte. A cumpărat al treilea cel mai vechi club de fotbal din lume

Sursa foto: profimedia

Ryan Reynolds, cunoscut şi ca Deadpool pentru fanii filmelor cu supereroi, a primit oficial OK-ul pentru preluarea echipei de fotbal Wrexham AFC, din liga a cincea a Angliei. Fanii abia îl aşteaptă pe Reynolds şi pe prietenul său, actorul Rob McElhenney, aşa că votul a fost doar o formalitate.

Şi nu doar pentru că se pot lăuda în faţa rivalilor că îl au ca petron pe unul dintre cei mai nostimi eroi. Noii patroni sparg puşculiţa ca să o ajute pe Wrexham să se bată la promovare.

Rob Mcelhenney & Ryan Reynolds: „Poate că n-aţi auzit niciodată de Wrexham, Racecourse Ground sau Ifor Williams, dar veţi auzi. Deci le mulţumim celor din asociaţia suporterilor lui Wrexham pentru credinţa şi încrederea pe care ni le-au arătat. Suntem măguliţi şi deja ne punem pe treabă. La naiba! Asta chiar se întâmplă!” 

 (McElhenney invitat la un late night show)

 (Reynolds la premiera lui Deadpool 2, pe covorul rosu la 00.52)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici