Debut cu o victorie spectaculoasă pentru Gabriela Ruse la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Gabrila Ruse (72 WTA) a debutat cu o victorie spectaculoasă la primul Grand Slam al anului de la Melbourne, trecând în primul tur de italiana Jasmine Paolini (52 WTA), în două seturi, cu 6-1, 6-3, într-o oră şi 10 minute.

685 afișări
Imaginea articolului Debut cu o victorie spectaculoasă pentru Gabriela Ruse la Australian Open

Meciul a început cu câte un break de ficare parte, după care Ruse a luat 5 game-uri la rând, în faţa unei Paolini ce a părut uşor dezorientată, abia în game-ul al 5-lea provocându-i mici probleme româncei.

Setul secund a debutat identic cu câte un break de fiecare parte, supă care s-a mers cap la cap până la 3-3. Ruse a făcut apoi un nou break la 4-3 pentru ea, închizând spectaculos meciul cu un game la zero.

Gabriela Ruse se califică în turul secund, unde o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (32 WTA), care a trecut în primul tur de americana Claire Liu, cu 6-4, 6-4.

Pentru calificarea în turul secund, Gabriela Ruse va fi recompensată cu 102.200 USD şi 70 de puncte WTA.

Gabriela Ruse va face pereche în proba de dublu cu Simona Halep, cele două urmând să debuteze în compania lui Jaqueline Cristian, care face pereche cu germanca Andrea Petkovic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici