Declaraţii uluitoare ale fostul şef al Formulei 1: Sunt gata să mor pentru Putin

Declaraţiile şocante ale britanicului Bernie Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, au fost făcute la „Good Morning Britain”, popularul talk-show matinal al postului ITV.

6718 afișări
Imaginea articolului Declaraţii uluitoare ale fostul şef al Formulei 1: Sunt gata să mor pentru Putin

Declaraţii uluitoare ale fostul şef al Formulei 1: Sunt gata să mor pentru Putin

Bernie Ecclestone nu-şi trădează prietenia cu Vladimir Putin şi, într-un interviu acordat astăzi la „Good Morning Britain”, popularul talk-show matinal al canalului ITV, îl apără pe preşedintele rus de acuzaţiile despre războiul din Ucraina cu declaraţii şocante, numindu-l „o persoană de primă clasă” şi mergând până acolo încât a afirmat că este gata să „ia un glonţ pentru el”.

Fostul şef britanic de Formula 1, în vârstă de 91 de ani, extrem de bogat, recunoaşte că Putin, „precum noi oamenii de afaceri”, ar fi „făcut greşeli”. 

În acelaşi timp, a glumit pe seama preşedintelui ucrainean, referindu-se la Zelenski drept „acel fost comedian” şi acuzându-l că nu a căutat la timp un acord care ar fi putut evita războiul.

De asemenea, Ecclestone critică anularea Marelui Premiu al Rusiei din calendarul F1 şi mai ales boicotul în automobilism, ca şi în alte sporturi, a diverşilor piloţi şi sportivi, pedepsiţi din motive politice doar pentru că deţin paşaport rusesc: „Eu n-aş fi făcut-o niciodată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici