Declaraţiile jucătorilor Suediei despre români: E de neînţeles cum pot fi pe stadion oamenii ăştia

Patru dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Suediei au reacţionat, pentru Aftonbladet.se, la finalul partidei cu România, după ce Alexander Isak a acuzat că a fost victima scandărilor rasiste în meciul de pe Arena Naţională.

53450 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile jucătorilor Suediei despre români: E de neînţeles cum pot fi pe stadion oamenii ăştia

Declaraţiile jucătorilor Suediei despre români: E de neînţeles cum pot fi pe stadion oamenii ăştia

O parte dintre suporterii veniţi pe Arena Naţională, vineri seara, 15 noiembrie, la meciul contra Suediei, a scandat lozinci cu caracter rasist împotriva jucătorului advers, Alexander Isak. Mai mult, fotbalistul a fost întrebat dacă doreşte ca meciul să fie întrerupt.

După victoria obţinută de suedezi, Emil Forsberg, Sebastian Larsson, Andreas Granqvist şi Victor Lindelof au avut un mesaj de transmis prin care au condamnat scandările rasiste pe stadioanele de fotbal.

“E greu de suportat. E enervant şi e de neînţeles cum pot fi pe stadion oamenii ăştia. Imediat l-am sprijinit pe Alex. Am vrut să-i demonstrăm că suntem alături de el 100%”, a declarat Lindelof.

“E un aspect care-mi place la acest grup. Am mers să-l îmbrăţisăm pe Alex şi ne-am bucurat de calificarea la EURO 2020. Astfel de momente nu ar trebui să aibă loc. E tragic!”, a declarat şi Sebastian Larsson.

“E frumos că Alex a rămas concentrat la meci şi alături de echipă. E înţelept şi prudent”, a spus şi Andreas Granqvist.

„Astfel de lucruri nu au ce căuta în fotbal”, a spus şi Emil Forsberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
suedia,
românia,
rasism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici