Denilson a semnat cu o echipă din Vietman

Atacantul brazilian Denilson a semnat, marţi, un contract cu gruparea de pe locul şase în campionatului Vietnamului, Hai Phong, informează AFP citând presa locală.

3 afișări

Conform cotidianului Thanh Nien, Denilson s-a antrenat încă de luni alături de noii săi coechipieri de la formaţia Hai Phong.

Denilson va debuta pentru Hai Phong în returul campionatului vietnamez, care va începe săptămâna următoare.

Denilson, care a fost la un moment dat cel mai scump transfer din lume, clubul spaniol Betis Sevilla plătind pentru achiziţionarea lui, în 1997, 30 de milioane de euro, a afirmat că a venit să evolueze în Vietnam chiar dacă nu ştia nimic despre acest campionat.

El a precizat că nu-i este frică de provocările care vor urma, chiar dacă i se pare că vremea este chiar mai caldă decât în Brazilia.

Campion mondial cu naţionala Braziliei în 2002, Denilson a mai evoluat pentru francezii de la Bordeaux, Al Nasr (Arabia Saudită), FC Dallas (SUA) şi Palmeiras (Brazilia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici