Denis Alibec, indisponibil pentru meciul naţionalei de tineret cu Letonia

Atacantul echipei Viitorul Constanţa, Denis Alibec, s-a accidentat şi este indisponibil pentru meciul pe care naţionala de tineret a României îl va disputa, luni seară, în deplasare, cu reprezentativa Letoniei, în grupa a 9-a de calificare la Campionatul European, ediţia 2011-2013.

147 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec, indisponibil pentru meciul naţionalei de tineret cu Letonia

Denis Alibec (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Alibec, care îl înlocuise la naţionala de tineret pe dinamovistul George Ţucudean, şi el accidentat, a avut probleme musculare la ultimul antrenament condus de selecţionerul Emil Săndoi, informează FRF.

Astfel, singurul atacant valid rămas în lot este dinamovistul Marius Alexe.

Echipa de tineret a României va disputa, în această seară, de la ora 19.00, în deplasare, pe stadionul Skonto din Riga, în compania formaţiei similare a Letoniei, ultimul joc al grupei a 9-a de calificare la turneul final al Campionatului European, ediţia 2011-2013.

România ocupă locul trei în grupa a 9-a şi are nevoie de o victorie cu Letonia, iar Slovacia să nu învingă Kazahstan pentru a putea obţine calificarea în play-off de pe poziţia secundă în funcţie de rezultatele din celelate grupe. În play-off-ul turneului final care va avea loc în 2013 în Israel, se califică echipele câştigătoare ale celor 10 grupe plus cele mai bune patru formaţii de pe locul secund.

Delegaţia României se va întoarce în ţară, marţi, la ora 13.35, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici