Derby de Oltenia câştigat de oamenii lui Reghecampf

Universitatea Craiova a învins luni seara, din postura de gazdă, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, pe rivalii locali de la FC U Craiova 1948, cu 2-0 (1-0), în ultimul meci al etapei a 26-a din Liga 1.

503 afișări
Imaginea articolului Derby de Oltenia câştigat de oamenii lui Reghecampf

Reghecampf, un antrenor victorios

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat, echipa condusă de Laurenţiu Reghecampf acumulează 42 de puncte, cu 4 peste linia de demarcaţie a formaţiunilor ce vor evolua în play-off.

Meciul de luni a fost întrerupt în debut, o dată în minutul 4, pentru 2 minute, şi mai apoi în minutul 11, din cauza faptului că suporterii celor două echipe rivale au aruncat în teren cu petarde, torţe şi fumigene.

Arbitrul Marcel Bârsan a trimis cele două echipe la vestiare, până ce organizatorii şi forţele de ordine au liniştiti spiritele în arena craioveană.

La 5 minute după reluare, Universitatea a deschis scorul prin Gustavo, care a făcut o preluare măiastră în interiorul careului şi a şutat din întoarcere, cu stângul, plasat, în colţul lung al porţii lui Popa.

FC U Craiova a fost aproape de egalare, printr-un autogol al lui Bancu, mingea trimisă de acesta cu capul către proprie poartă fiind respinsă spectaculos de Pigliacelli.

Înainte de pauză ambele echipe au bifat câte două ocazii de poartă, neconcretizate.

După revenirea de la vestiare, ambele echipe au continuat să bifeze faze ofensive în faţa porţilor adverse, însă cei care au punctat spre final, în minutul 76, au fost elevii lui Reghecampf, rezervele Nistor şi Baiaram fiind artizanii fazei din care ultimul a introdus mingea în poarta goală, din apropiere, după un sfert de oră de la intrarea în teren.

S-a încheiat 2-0, cu Universitatea Craiova pe locul 5, cu 42 de puncte, la un singur punct distanţă în urma lui FC Voluntari şi la două de FC Botoşani.

FC U Craiova e pe locul 13, cu 26 de puncte, şi primeşte săptămâna viitoare vizita lui UTA Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici