DERBY-UL STEAUA-DINAMO - Ionuţ Negoiţă: Becali i-a promis lui Badea că ne dă 12.500 de bilete, dar nu s-a mai ţinut de cuvânt

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a declarat, luni, că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a promis preşedintelui CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, că fanii "alb-roşii" vor primi 12.500 de bilete pentru partida de duminică, însă oficialul grupării steliste nu s-a mai ţinut de cuvânt.

557 afișări
Imaginea articolului DERBY-UL STEAUA-DINAMO - Ionuţ Negoiţă: Becali i-a promis lui Badea că ne dă 12.500 de bilete, dar nu s-a mai ţinut de cuvânt

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Regulamentul spune că trebuie să primim cinci la sută din capacitatea stadionului. Miercuri seară, domnul Badea a discutat cu domnul Becali şi i-a propus să facem o reciprocitate şi să primim de această dată noi toată Peluza Nord, adică 12.500 de locuri plus câteva loje şi bilete la VIP, bineînţeles contra-cost, iar în retur să facem acelaşi lucru. Această înţelegere urmând să fie pusă pe hârtie. Domnul Becali i-a confirmat domnului Badea, doar că a doua zi nu s-a mai ţinut de cuvânt. Ceea ce mi se pare total deplasat. Dacă a fost influenţat de subalterni înseamnă că nu e un şef adevărat, un lider adevărat. Mai ales că nu e vorba de oricine, ci de un europarlamentar. Acum înţeleg şi logica că dacă ar fi venit 12.500 de suporteri ai lui Dinamo, restul nu se mai auzeau, pentru că noi avem cea mai vocală şi mai puternică galerie", a spus Negoiţă, la Gsp TV.

La rândul său, finanţatorul stelist a confirmat discuţia cu Nicolae Badea, însă a precizat că un răspuns final urma să-l ofere după o consultare cu liderii galeriei steliste. "Domnul Negoiţă nu poate pune la îndoială onoarea mea, pentru că nu am avut niciun fel de negociere împreună. Vizavi de ce am vorbit cu domnul Badea, e adevărat. I-am spus că în principiu sunt de acord. I-am spus că o să vorbesc a doua zi şi stabilim totul. În principiu eram de acord. După ce am vorbit cu oamenii de la club, mi-au spus că le dau 2.500 de bilete şi oricum iese balamuc. Am vorbit cu Jandarmeria şi mi-au spus că acest lucru nu este posibil, pentru că vor rămâne 5-6.000 de bilete nevândute, pentru că nu îmi vor da voie să vând bilete în zonă dacă vin 12.500 de dinamovişti. O mare parte dintre şefii de galerie nu au fost de acord. Atunci am spus pentru ce să fac împotriva familiei mele? Era vorba şi de bani, pentru că nu mai puteam să vând în jurul lor, era vorba şi de organizare. Am zis pentru ce îmi trebuie balamuc? L-am sunat pe Nicu Badea şi i-am spus că în principiu sunt de acord, dar că unii dintre şefii de galerie nu sunt de acord, de abia m-am împăcat cu ei şi nu vreau să mă cert cu ei. Jandarmeria a spus că e mult mai greu, că pot apărea incidente. Şefii de galerie mi-au spus că dacă vin ăia 12.500 o să fie un soi de echilibru. Păi, noi avem nevoie de echilibru, când jucăm acasă? Trebuie să urmărim interesele familiei noastre. Apoi Nicu Badea mi-a spus că vrea 200 de bilete la tribuna a doua, dar pentru ce să le dăm bilete compacte la tribuna a doua? Ca să iasă scandal, să iasă şucăr şi să pierdem la masa verde? 200 de oameni într-un loc, grupaţi, e nasol. În zilele noastre te aştepţi la orice mizerii de la oameni. Să-şi cumpere bilete online", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat că fanii dinamovişti vor primi 2.500 de bilete la Peluza Nord, la care se vor adăuga trei loje a câte 12 locuri şi 25 de tichete de acces la tribuna VIP. "Dinamoviştilor le-am dat trei loje de câte 12 locuri, 25 de bilete la VIP şi 2.500 de bilete pentru galerie", a completat Becali.

Partida Steaua - Dinamo, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici