Dezastru pentru Dinamo. Recursul a fost respins! Va juca pâna la finalul sezonului fără spectatori

Recursul echipelor Dinamo Bucureşti şi UTA Arad la suspendarea drastică pentru incidentele de la meciul din sezonul regulat a fost respins. Dinamo va juca tot restul sezonului fără spectatori.

834 afișări
Imaginea articolului Dezastru pentru Dinamo. Recursul a fost respins! Va juca pâna la finalul sezonului fără spectatori

Dezastru pentru Dinamo. Recursul a fost respins! Va juca pâna la finalul sezonului fără spectatori

În finalul lunii martie, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal le-a sancţionat pe Dinamo Bucureşti şi UTA Arad cu câte 4 etape de suspendare, din cauza incidentelor care s-au petrecut între fani la duelul direct. Cele două formaţii au făcut recurs, dar acţiunea lor a fost respinsă. 

Practic, toate meciurile de pe teren propriu ale lui Dinamo care au mai rămas de disputat în actuala stagiune se vor juca fără suporteri.

Programul lui Dinamo din ultimele etape:

  • 14 aprilie, Dinamo – Poli Iaşi
  • 20 aprilie, FC U Craiova – Dinamo
  • 27 aprilie, FC Botoşani – Dinamo
  • 4 mai, Dinamo – FC Voluntari
  • 11 mai, U Cluj – Dinamo
  • 18 mai, Dinamo – UTA Arad

Decizia 

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici