Dezvăluiri în premieră despre Simona Halep! Cum a ajutat-o Rafael Nadal să devină lider mondial

Simona Halep a recurs la multe schimbări în ultima vreme, ce i-au adus urcarea pe primul loc în clasamentul WTA, iar progresul româncei i se datoreaza şi campionului spaniol Rafael Nadal! Halep a reuşit să scape de accesele de furie din timpul meciurilor după ce a furat meserie de la Nadal.

2527 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri în premieră despre Simona Halep! Cum a ajutat-o Rafael Nadal să devină lider mondial

Dezvăluiri în premieră despre Simona Halep! Cum a ajutat-o Rafael Nadal să devină lider mondial

Simona şi-a revizuit atitudinea faţă de tenis şi a devenit lider mondial, inspirându-se de la liderul din clasamentul ATP, Rafael Nadal. Dezvăluirile au fost făcute de Darren Cahill, antrenorul constănţencei, într-un interviu acordat publicaţiei The Straits Times: "Nadal a căutat mereu să evolueze, o face chiar şi acum. El nu e mulţumit doar să fie primul din lume - vrea să fie un jucător mai bun. Luăm multe lucruri din ce am văzut la el şi le aplicăm la Simona", a declarat australianul.

Darren a explicat diferenţa dintre vechea Simona şi jucătoarea care este în prezent: "Înainte, dacă rata câteva mingi, parcă pica într-o groapă şi îi era dificil să iasă de acolo. Acum nu mai e aşa! Continuă să lupte, să se antreneze, să tragă de ea. Doar aşa a ajuns pe primul loc în lume. Simona a crescut mult în ultimii ani. Dacă nu ar fi făcut-o, cred că nu ar fi ajuns unde este acum".

Citiţi continuarea aticolului pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici