Di Gennaro: Mutu este în dificultate din punct de vedere psihic

Fostul mijlocaş al echipei AC Fiorentina, Antonio Di Gennaro, a declarat, joi, că atacantul Adrian Mutu se află în dificultate din punct de vedere psihic, după ce TAS l-a obligat pe internaţionalul român să plătească daune de 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra, informează violanews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Di Gennaro: Mutu este în dificultate din punct de vedere psihic

Di Gennaro: Mutu este în dificultate din punct de vedere psihic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt de acord că Mutu a fost cel mai slab jucător al Fiorentinei în partida cu Sporting Lisabona. Este o problemă, deoarece el este în dificultate din punct de vedere psihic. Trebuie să-şi revină, deoarece această echipă a Fiorentinei are nevoie de el", a spus Di Gennaro.

Formaţia italiană Fiorentina a remizat, marţi, în deplasare, în manşa tur a dublei pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, scor 2-2 (0-1), în compania formaţiei portugheze Sporting Lisabona, atacantul român Adrian Mutu evoluând 64 de minute.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici