Diaconu îşi apără centura WBC în 10 aprilie, la Roma

Pugilistul Adrian Diaconu îşi va apăra centura WBC la categoria semigrea în meciul cu italianul Silvio Branco, care va avea loc la 10 aprilie, la Roma,  informează site-ul rds.ca.

11 afișări
Imaginea articolului Diaconu îşi apără centura WBC în 10 aprilie, la Roma

Diaconu îşi apără centura WBC în 10 aprilie, la Roma (Imagine: Mediafax Foto)

Promotorul Salvatore Cherchi a obţinut, în urma unei licitaţii, dreptul de a organiza meciul dintre român şi italianul Silvio Branco şi a fost nevoit să solicite o derogare federaţiei italiene, deoarece aceasta nu permite desfăşurarea de meciuri cu pugilişti de peste 40 de ani. Branco are 42 de ani.

Deoarece este deţinătorul centurii WBC, Diaconu va avea dreptul la aproximativ 225.000 de dolari, iar Branco va avea o bursă de circa 150.000 de dolari.

Pugilistul Adrian Diaconu a devenit campion mondial WBC la categoria semigrea în 22 iulie 2008, la Mexico City, după ce deţinătorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat în repetate rânduri să boxeze cu românul. Diaconu trebuia să-şi apere pentru prima oară centura în faţa challengerului Silvio Branco la 15 noiembrie, într-o gală programată la Bucureşti dar amânată din cauza unei accidentări la mâna dreaptă a pugilistului român.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici