Dică: Am venit la Iraklis pentru că vreau să joc

Mijlocaşul Nicolae Dică, împrumutat de Catania la Iraklis Salonic pentru un an, a declarat că doreşte să îşi relanseze cariera sub comanda antrenorului Oleg Protasov, cu care a mai lucrat la Steaua, informează cotidianul elen Metrosport.

3 afișări

"Sunt bucuros că am venit la Salonic. Ştiu că este un club cu istorie, una dintre cele mai bune echipe din Grecia. Am venit pentru că vreau să joc. Sper să joc bine şi să dau cât mai multe goluri. Vreau să îmi arăt valoarea, să demonstrez că sunt un jucător bun. Este foarte bine că voi lucra din nou cu Oleg Protasov. A fost un factor decisiv în venirea mea aici. Obiectivul este să ajungem în Liga Europa cât mai curând posibil. Nu a fost cel mai bun an al meu, dar vreau ca lucrurile să se schimbe", a spus Dică.

Fostul jucător stelist a precizat că nu îşi explică de ce nu a jucat la Catania. "Ştiu că în ultimii ani Iraklis nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, dar sperăm să obţinem cât mai multe lucruri în viitor. Campionatul Greciei este unul competitiv. Sunt dornic să joc, vreau să evoluez la potenţial maxim. Este o nouă perspectivă în cariera mea", a afirmat Dică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici