Dică: Cred că voi face faţă în campionatul italian

Mijlocaşul Nicolae Dică a declarat, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, la plecarea spre Catania, că nu are emoţii şi consideră că va face faţă campionatului italian.

28 afișări
Imaginea articolului Dică: Cred că voi face faţă în campionatul italian

Dică: Cred că voi face faţă în campionatul italian (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am emoţii. Catania este un oraş foarte frumos şi va fi bine. Walter Zenga nu este acum acolo, este în vacanţă. O să îmi fie mai uşor, pentru că am lucrat cu el şi mă va ajuta foarte mult să mă adaptez cât mai repede. Mi-am dorit să ajung într-un campionat puternic şi mă bucur că am reuşit. Niciodată nu e târziu. Cred că voi face faţă acestui campionat. Nu am nicio clauză care să-mi permită să plec dacă echipa va retrograda", a spus Dică.

Fostul jucător al Stelei a afirmat că nu are nicio preferinţă în privinţa numărului pe care îl va purta pe tricou la Catania. "Campionatul italian este pe gustul meu. Am vorbit cu câţiva băieţi din Serie A şi mi-au spus că pot face faţă. Îmi doresc să joc cât mai bine. Am mai evoluat împotriva unor echipe italiene, am făcut-o bine, şi cred că voi reuşi să mă adaptez. E bine că jucătorii români ajung într-un campionat bun ca acesta şi sper să mai vină şi alţii. Urez Stelei succes în continuare. Mă obişnuisem cu Liga Campionilor, a trecut, acum e o nouă provocare. Nu am nicio preferinţă în privinţa numărului de pe tricou. Nu joacă numărul, nu asta e important", a precizat Dică.

Referitor la declaraţiile finanaţatorului Gigi Becali care a spus că fundaşul Dorin Goian va fi rezervă în sezonul următor, Dică a afirmat: "A glumit şi patronul când a vorbit de Goian. Goian e un jucător important pentru Steaua, a dovedit-o, şi nu cred că e un fotbalist care poate să stea rezervă. Nu îl văd pe Goian pe bancă".

FC Steaua şi Catania Calcio au perfectat, sâmbătă, la sediul clubului "roş-albastru" din Aleea Alexandru, transferul lui Nicolae Dică la gruparea italiană, în schimbul sumei de două milioane de euro, jucătorul semnând un angajament pe patru ani. Dică va fi prezentat oficial, miercuri seară, la noua sa echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici