Dică, "trompeta" meciului FC Sevilla - Steaua

Cotidianul AS l-a desemnat pe jucătorul Stelei, Nicolae Dică, "trompeta" meciului cu FC Sevilla, pe care vicecampioana României l-a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2, în etapa a III-a a grupei H din Liga Campionilor.

2 afișări
Imaginea articolului Dică, "trompeta" meciului FC Sevilla - Steaua

Dică, "trompeta" meciului FC Sevilla - Steaua

"Aparent, este vedeta acestei modeste Steaua. Nu a contribuit cu nimic şi a sfârşit pe bancă", a scris publicaţia madrilenă despre jucătorul stelist.

Un alt jucător stelist, Petre Marin, a fost considerat "durul partidei": "Capel i-a făcut zile amare. De multe ori a trebuit să-l oprească prin intrări dure".

Cel mai bun jucător al meciului a fost, în viziunea cotidianului spaniol, Diego Capel: "A fost cel mai activ jucător de pe teren. A încercat mult şi de la el au pornit cele mai bune faze de joc".

"Lordul" partidei a fost desemnat Seydou Keita, care a avut o primă repriză "extraordinară", scăzând apoi odată cu echipa.

"Entuziasmant şi nehotărât", a titrat AS, care subliniază că după ce Kanoute şi Fabiano au marcat pentru FC Sevilla, Steaua a reuşit să "sperie" pe final, după golul înscris de Ovidiu Petre.

"Meciul ne-a dat motive de entuziasm, pentru că Sevilla a arătat, uneori, acea viteză, sclipire şi bucurie care dispăruseră. Deşi jocul a arătat din nou o transformare negativă a Sevillei, care a continuat să arate slăbiciune în apărare şi inconstanţă în joc. Sevilla a arătat, DOAR în prima parte, câteva dintre calităţile care au făcut-o mare. Poate jocul mediocru, moale şi prea puţin periculos al adversarului a ajutat la refacerea imaginii", scrie publicaţia spaniolă.

AS notează că Diego Capel şi Seydou Keita "au paralizat complet Steaua", primul fiind considerat "un coşmar" pentru Petre Marin, iar cel de-al doilea "inima echipei".

"Acum puţin timp, această zgârcită Steaua ar fi plecat umilită. Dar această Sevilla, în ciuda interesantei sale înfloriri, nu mai este tăvălugul din ultimele două sezoane. La pauză a terminat mental partida şi a făcut o nouă greşeală de neiertat în defensivă pe care Petre a transformat-o în gol. S-a predat prea mult. Nicoliţă a urcat iar românii au depistat deficienţele şi temerile adversarului. Arătând foarte puţin, după ce vedeta Dică a fost înlocuită după o evoluţie frustrantă, Steaua a băgat frica în oasele adversarilor încercând să umbrească evoluţia ce se anunţa. Maşinăria lui Juande nu reuşeşte să convingă. Dar în fotbal singurul adevăr este victoria. Iar aici Sevilla nu a greşit", a mai scris AS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici