Dică: Vreau să-mi închei cariera la Steaua

Mijlocaşul echipei Steaua Nicolae Dică a dialogat, marţi, pe pagina de Facebook a grupării din Bulevardul Ghencea, cu suporterii stelişti, mărturisind că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia "roş-albastră", care expiră în vară, şi să-şi încheie cariera la echipa antrenată de Lăcătuş.

53 afișări
Imaginea articolului Dică: Vreau să-mi închei cariera la Steaua

Dică: Vreau să-mi închei cariera la Steaua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Îmi doresc să rămân în continuare la Steaua, să îmi închei cariera aici", a fost răspunsul lui Dică la întrebarea dacă îşi doreşte prelungirea contractului care expiră în vară.

El consideră că există posibilitatea să fie rechemat în lotul echipei naţionale a României. "Cred că voi putea reveni la naţională", a precizat Dică.

Nicolae Dică exclude o revenire la formaţia Catania, explicând că a fost cea mai neagră perioadă din cariera lui. "Nu aş reveni niciodată la Catania. Perioada de la Catania a fost cea mai urâtă perioadă din cariera mea de jucător. Am fost tratat foarte urât la Catania, a fost cea mai proastă alegere atunci când am decis sa merg acolo".

Mijlocaşul crede că cinci victorii în primele meciuri ale anului o pot face pe Steaua campioana Ligii I la sfârşitul sezonului.

El a mai spus că are o relaţie foarte bună cu antrenorul Marius Lăcătuş, iar pe tehnicianul Cosmin Olăroiu l-a apreciat ca fiind cel mai bun cu care a lucrat la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici