Diego Costa a fost desemnat jucătorul lunii în Premier League. Antonio Conte, cel mai bun antrenor

Atacantul echipei Chelsea Londra, Diego Costa, a fost desemnat, vineri, jucătorul lunii noiembrie în Premier League, în timp ce antrenorul său Antonio Conte a câştigat titlul de cel mai bun manager.

215 afișări
Imaginea articolului Diego Costa a fost desemnat jucătorul lunii în Premier League. Antonio Conte, cel mai bun antrenor

Diego Costa a fost desemnat jucătorul lunii în Premier League. Antonio Conte, cel mai bun antrenor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

În cele trei apariţii din Premier League de luna trecută, Costa a reuşit două goluri - câte unul cu Everton şi Middlesbrough - şi două pase decisive.

Antonio Conte a fost declarat managerul lunii, după ce echipa de pe Stamford Bridge a câştigat toate cele trei partide jucate în campionat, în noiembrie, cu Everton Middlesbrough şi Tottenham.

Trofeul pentru golul lunii i-a revenit tot unui jucător de la Chelsea, lui Pedro. Mijlocaşul spaniol a marcat în victoria obţinută cu Tottenham, scor 2-1 pe Stamford Bridge, după un şut de la marginea careului de 16 metri.

După 14 etape, Chelsea ocupă poziţia de lider în clasamentul din Premier League, cu 34 puncte, la trei puncte de locul 2, ocupat de Arsenal. În runda a 15-a, Chelsea va evolua pe teren propriu cu West Bromwich, duminică, de la 14:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici