CSU Craiova - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din Liga I

CS Universitatea Craiova a învins, vineri seară, scor 2-1, pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, disputat la Severin.

445 afișări
Imaginea articolului CSU Craiova - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din Liga I

CSU Craiova - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din Liga I

Au marcat: Zlatinski 36' (pen.), Gustavo 49' / Bud 38'.

1-0: Zlatinski transformă cu siguranţă penalty-ul! Bulgarul l-a învins pe Vâtcă cu un şut pe centrul porţii.

1-1: Cristi Bud egalează la faza imediat următoare, după gafe în lanţ ale oltenilor. După o greşeală a lui Kelic, Omrani a centrat în faţa porţii, iar, după eroarea lui Măzărache, mingea a ajuns la Bud, care a înscris.

2-1: Gustavo îl învinge pe Vâtcă din apropiere, după ce Andrei Mureşan n-a reuşit să respingă centrarea lui Briceag.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea Craiova a acumulat 36 de puncte şi rămâne la un punct de liderul Steaua, care are un meci în minus, disputa cu Astra Giurgiu. De partea cealaltă, CFR Cluj rămâne pe locul 5, cu 30 de puncte şi va evolua în etapa viitoare, tot în deplasare, cu FC Voluntari.

CS U Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Kelic, Vătăjelu – Băluţă, Zlatinski, Gustavo (Mateiu 80') – Ivan, Măzărache (Bancu 46'), Rocha. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu (Păun 71'), Larie, Horj, Camora – Rus, A. Mureşan (Negruţ 80') – Chiriţă, Omrani, Juan Carlos (Tiago Lopez 66') - Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: - / Roman 36', Bud 56', Horj 58', Omrani 61', Păun 87'.

Cartonaşe roşii: - / Omrani 62'.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Octavian Şovre (Oradea), Ciprian Florin Danşa (Oradea); rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea).

Observatori: Ioan Bogdan (Arad), Aron Huzu (Sibiu).

Stadion: Municipal, Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici