Dimitar Penev este noul selecţioner al Bulgariei

Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU) l-a numit pe Dimitar Penev în funcţia de selecţioner al naţionalei Bulgariei, adversara României în grupa G a preliminariilor CE 2008, informează site-ul news.bg.

2 afișări

Tehnicianul de 62 de ani a confirmat numirea sa, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al BFU, urmând ca marţi să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă..

Penev îl înlocuieşte pe antrenorul echipei Levski Sofia, Stanimir Stoilov, care a fost interimar la dubla cu Belarus, după ce Hristo Stoicikov a demisionat în luna aprilie, preluând apoi pe Celta Vigo.

Dimitar Penev se află la al doilea mandat la naţionala Bulgariei. El a calificat echipa Bulgariei în semifinalele CM 1994 şi la turneul final 1996.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici