Dinamo a câştigat, 3-1, meciul din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila

Dinamo a câştigat cu 3-1 în faţa Daciei Unirea Brăila, la debutul lui Claudiu Niculescu în calitate de antrenor principal şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

159 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat, 3-1, meciul din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila

Dinamo a câştigat, 3-1, meciul din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila

Golurile bucureştenilor au fost semnate de Ricardo Grigore (6) şi Dan Nistor (8, 71), în timp ce pentru divizionara secundă a punctat Maxin, din lovitură de la 11 metri (21).

La debutul lui Claudiu Niculescu, Dinamo a deschis scorul cu Dacia Unirea Brăila în minutul 6. Vinovaţi pentru eşecul de la Iaşi, Nistor şi Ricardo Grigore au conlucrat perfect, iar fundaşul a avut o dedicaţie specială. Imediat, Nistor a majorat diferenţa şi a repetat gestul către Ionel Dănciulescu, prezent în tribună (8).

Echipa lui Florentin Petre, ultima clasată în liga secundă, a revenit în meci după un penalty comis de Muţiu - Maxin a înscris după ce a ratat şi a urmărit mingea excelent (21). Subotic (41) şi Mihai Popescu (45) au nimerit transversala. Ratarea atacantului i-a lăsat mască pe spectatori.

Popescu a creat panică şi la poarta lui Dinamo. După autogolul de la Mediaş, fundaşul era s-o comită din nou, când a încercat să respingă o minge din piciorul lui Bebey (49). Salomao (56) şi Popa (67) au oferit şi ei ratări, iar brăilenii eu rămas în 10 oameni, după eliminarea chinezului Lu Yuefeng (68, pentru două cartonaşe galbene). Nistor a risipit orice emoţie cu golul din minutul 71, iar Dinamo este în optimile Cupei României. Şi Dinamo a terminat meciul în 10 oameni. Sorescu a luat stupid al doilea galben pe final, după ce a trimis mingea în plasă, când jocul era oprit (88).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici