Dinamo a învins Concordia Chiajna şi a urcat pe locul 6 în Liga 1

Dinamo Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-3 (0-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a 24-a din Liga 1, iar în urma acestui succes formaţia pregătită de Vasile Miriuţă a urcat pe loc de play-off.

234 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Concordia Chiajna şi a urcat pe locul 6 în Liga 1

Dinamo a învins Concordia Chiajna, scor 4-3, şi a urcat pe locul 6 în Liga 1

Au marcat: Claudiu Bumba 69', Cristi Bud 73', Andrei Marc 81'/Adam Nemec 47', Diogo Salomao 58', Gabriel Torje 71', Daniel Popa 79'.

0-1: Romera centrează pentru Nemec, care marchează cu capul din apropiere. Este golul cu numărul cinci înscris în acest campionat de atacantul slovac.

0-2: Pesic pasează din nou excelent, iar Salomao înscrie dintre Bărboianu şi Marc.

1-2: Şut expediat de Nivaldo; mingea loveşte bara şi ajunge la Bunmba, care reuşeşte să marcheze.

1-3: Torje, aflat la primul meci după revenirea la Dinamo, profită de o neînţelegere în careul advers şi înscrie cu latul, din apropiere.

2-3: Bucşa pasează şi Bud marchează de lângă Nedelcearu.

2-4: Romera îl lansează excelent pe Daniel Popa, în flancul drept, iar atacantul revenit la Dinamo după împrumutul de la FC Botoşani şutează puternic la colţul lung şi reuşeşte să îl învingă pe Bălgrădean.

3-4: Corner executat din partea stângă; Bucşa recentrează de la a doua bară, iar Andrei Marc reia din apropiere şi înscrie.

În clasament, Dinamo a acumulat 38 de puncte şi a urcat pe locul 6, la egalitate cu Viitorul, care se află pe 5, şi la două puncte avans de Poli Iaşi şi FC Botoşani, primele două echipe aflate în afara zonei play-off-ului. Concordia ocupă locul 11, cu 24 de puncte.

Concordia: Caparco - Bărboianu (Nivaldo 64'), Marc (Pena 84'), Enza-Yamissi, Fota - Prepeliţă, Bucşa - Grădinaru, Bawab (Bud 50'), Bumba - Batin. Antrenor: Ion Moldovan.

Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Maric, Olteanu - Monroy (D. Popa 46'), Mahlangu - Salomao, Nistor, Pesic (Torje 60') - Nemec (Palic 80'). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Batin 70', Prepeliţă 77'/Pesic 34', Salomao 59'.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Vladimir Urzică, iar al patrulea oficial a fost Ionuţ Coza.

Stadion: "Concordia", Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici