Dinamo a obţinut prima victorie în play-off-ul Ligii 1, scor 2-0 cu CFR Cluj în etapa a patra

FC Dinamo a câştigat, miercuri, cu scorul de 2-0, meciul jucat pe teren propriu, pe Arena Naţională, împotriva formaţiei CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

327 afișări
Imaginea articolului Dinamo a obţinut prima victorie în play-off-ul Ligii 1, scor 2-0 cu CFR Cluj în etapa a patra

Dinamo a obţinut prima victorie în play-off-ul Ligii 1, scor 2-0 cu CFR Cluj în etapa a patra (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

Au marcat: Nemec 21', Rivaldinho 43'/-. În urma acestei victorii, prima din play-off, Dinamo acumulează 26 de puncte şi urcă pe locul al patrulea, la două puncte de CFR Cluj, care se află pe locul 3.

1-0: Hanca execută un corner, din stânga, iar balonul ricoşează din Larie până la Nemec, care şutează puternic din interiorul careului şi îl învinge pe Mincă.

2-0: Nemec pătrunde în careu, trage la colţul scurt, Mincă respinge până la Rivaldinho, care, de la 9 metri de poartă reia cu capul fix în vinclu.

Dinamo: Cerniauskas - Romera, Maric (M. Popescu 80'), Dielna, Filip - Mahlangu, Palic - Hanca, Rivaldinho, P. Petre (Nistor 57') - Nemec (Oliva 77'). Antrenor: Cosmin Contra.

CFR: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora - Gomelt, Rus (Nascimento 46') - Nouvier (Antal 30'), Deac, Păun (Roman 60') - Omrani. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Dielna 82', Filip 84'/Tiago Lopes 61', Omrani 82', Deac 82'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti), Vasile Marinescu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti).

Observatori: Marian Dorobanţu (CCA/Buzău), Mircea Călin (LPF/Bucureşti).

Stadion: "Arena Naţională", Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici