Dinamo a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, fiind învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de formaţia elenă Panathinaikos Atena, în etapa a VI-a, ultima a grupei F a competiţiei.

43 afișări
Imaginea articolului Dinamo a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa

Dinamo a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Rukavina'54 şi Cisse '80, '85.

În minutul 54, o minge centrată în careul echipei dinamoviste a fost prinsă iniţial de Dolha şi scăpată apoi în faţă de portarul român până la Rukavina, care a marcat de la şase metri.

În minutul 80, mijlocaşul Leto a trimis o centrare de pe partea stângă care a fost reluată cu capul de Cisse, de la şase metri, în poarta apărată de Emilian Dolha.

În minutul 85, o centrare de pe partea dreaptă a mijlocaşului Salpingidis a ajuns la atacantul Cisse, care a marcat cu un şut bine plasat, de la aproximativ 11 metri.

Panathinaikos Atena: 30. Tzorvas - 24. Vintra, 18. Bjärsmyr, 8. Kante, 31. Spiropoulos - 15. Gilberto Silva, 23. Simao - 7. Ninis (11. Leto '69), 26. Karagounis (29. Katsouranis '56), 5. Rukavina (14. Salpingidis '82) - 9. Cisse. Antrenor: Nikolaos Nioplias.

Dinamo Bucureşti: 12. Dolha - 14. Molinero, 4. Moţi, 30 Tamaş, 2. Diabate - 22. Torje (7. Zicu '60), 29. N'Doye, 5. Kone, 31. Alexe (20. Ad. Cristea '46) - 9. Niculae, 17. An. Cristea (99. C. Niculescu '67). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: N'Doye '21, Tamaş '50, Ad. Cristea '56.

Partida de la Atena a fost condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Kevin Blom. Blom a fost ajutat de asistenţii Patrick Langkamp şi Roger Geutjes, de asistenţii suplimentari Richard Liesveld şi Raymond van Meenen, iar arbitru de rezervă a fost Tom van Sichem. Observator de arbitri a fost desemnat irlandezul Patrick Kelly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici