Dinamo anunţă că Rivaldinho, Bokila şi Oliva au fost puşi pe lista de transferuri

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că jucătorii Rivaldinho, Jeremy Bokila şi Maximiliano Oliva au fost puşi pe lista de transferuri a clubului din Ştefan cel Mare şi nu vor intra în programul de pregătire al echipei.

226 afișări
Imaginea articolului Dinamo anunţă că Rivaldinho, Bokila şi Oliva au fost puşi pe lista de transferuri

Dinamo anunţă că Rivaldinho, Bokila şi Oliva au fost puşi pe lista de transferuri

Cei trei jucători dinamovişti se vor antrena, începând de miercuri, 10 ianuarie 2018, separat de lotul pregătit de Vasile Miriuţă în cantonamentul de la Săftica, notează sursa amintită.

Echipa din Ştefan cel Mare va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol, prevăzut cu patru meciuri amicale.

Patru goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competiţional, trei în Liga 1 Betano şi unul în Europa League, în prima manşă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Naţională.

13 jocuri a evoluat Bokila la Dinamo. El a înscris un gol în partida Gaz Metan Mediaş - FC Dinamo Bucureşti, scor 0-3.

10 meciuri a adunat Oliva la Dinamo în acest sezon, nouă în campionat şi unul în Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici