Dinamo are patru jucători accidentaţi în turneul din Cipru

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar se confruntă în turneul de pregătire din Cipru cu o serie de accidentări uşoare, Ionel Dănciulescu şi Adrian Ropotan suferind de tendinită, iar Andrei Mărgăritescu şi Silviu Izvoranu au entorse.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo are patru jucători accidentaţi în turneul din Cipru

Dinamo are patru jucători accidentaţi în turneul din Cipru

Cei patru jucători urmează un program separat de pregătire, informează site-ul oficial al FC Dinamo.

Mijlocaşul Andrei Mărgaritescu s-a accidentat la glezna dreaptă în amicalul pierdut de Dinamo în faţa letonilor de la Metalurgs Liepaja, 0-2.

Portarul Bogdan Lobonţ a revenit luni la antrenamente după ce a fost scutit de la efort zilele trecute. Portarul nu a fost utilizat de Cornel Ţălnar în amicalul cu Metalurgs Liepaja din cauza unei indigestii, însă luni s-a antrenat normal alături de colegii săi.

Mijlocaşul Ianis Zicu urmează în continuare un program separat de pregătire, în urma accidentării suferite în vară în timpul partidei tur cu Lazio Roma, din preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, sub supravegherea lui Marco Oneto, Zicu se antrenează la sala de forţă, apreciindu-se că el va intra la joc abia duminică.

Staff-ul tehnic a programat pentru luni două antrenamente, primul de la ora 11:00 şi se axează pe pregătirea fizică, iar al doilea de la ora 17:00, care va include şi exercitii cu mingea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici