Dinamo are şase jucători convocaţi la cinci echipe naţionale

FC Dinamo are şase jucători convocaţi la loturile a cinci echipe naţionale care urmează să dispute partide oficiale în această săptămână, informează site-ul oficial al grupăriii din Şoseaua Ştefan cel Mare.

26 afișări
Imaginea articolului Dinamo are şase jucători convocaţi la cinci echipe naţionale

Dinamo are şase jucători convocaţi la cinci echipe naţionale (Imagine: Shutterstock)

Mijlocaşul Gabriel Torje şi atacantul Marius Alexe au fost convocaţi de selecţionerul Răzvan Lucescu pentru partidele pe care echipa naţională a României le va disputa cu Bosnia-Herţegovina şi Luxemburg, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Mijlocaşul albanez Elis Bakaj face parte din lotul echipei naţionale a ţării sale în vederea partidei pe care o va disputa sâmbătă cu Belarus în cadrul preliminariilor Euro 2012. Şi portarul Kristijan Naumovski a fost chemat la lotul naţionalei Macedoniei pentru partida pe care o va disputa în Irlanda în cadrul aceleiaşi competiţii.

Fundaşul ivorian Zie Diabate face parte din lotul selecţionatei olimpice a Coastei de Fildeş pentru meciul cu Liberia, din preliminariile Jocurilor Olimpice din 2012 iar Djakaridja Kone a fost convocat pentru partida Namibia-Burkina Faso, din preliminariile Cupei Africii de anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici