Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Sopot, scor 3-1, în LC la volei feminin, dar continuă în CEV Cup

Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, în deplasare, de formaţia poloneză Atom Trefl Sopot, cu scorul de 3-1, în ultimul meci din grupa C a Ligii Campionilor, ratând calificarea în faza următoare a competiţiei, dar urmând să joace în continuare în Cupa CEV.

3 afișări

Scorul pe seturi a fost 23-25, 25-17, 25-21, 25-20, după 97 minute de joc.

În grupa C, Dinamo a obţinut următoarele rezultate: 1-3 şi 1-3 cu Atom Trefl Sopot (Polonia), 0-3 şi 0-3 cu VakifBank Istanbul (Turcia), respectiv 3-0 şi 3-0 cu Gent Dames (Belgia).

În play-off 12, din grupa C, s-au calificat VakifBank Istanbul şi Atom Trefl Sopot.

De asemenea, patru echipe de pe locurile trei, care vor fi decise după încheierea tuturor meciurilor din cele şase grupe, vor continua în Cupa CEV. Dinamo, cu 6 puncte de pe locul trei în grupa C, se va afla printre ele.

Tot marţi, pe teren propriu, campioana Ştiinţa Bacău a învins echipa poloneză Tauron, cu scorul de 3-1, încheind grupa F pe locul trei, cu 5 puncte şi ratând calificarea în play-off 12, dar nu va merge în Cupa CEV, având cel mai mic punctaj dintre echipele clasate pe locul trei în grupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici