Dinamo Bucureşti are un nou antrenor. Željko Kopić e la prima experienţă în România

  • Dinamo Bucureşti a făcut vineri seara anunţul oficial privind înţelegerea cu Željko Kopić pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei.
  • Această mişcare vine în urma demiterii lui Ovidiu Burcă în urmă cu câteva zile.
349 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti are un nou antrenor. Željko Kopić e la prima experienţă în România

Kopić, cunoscut pentru rezultatele notabile din cariera sa, a făcut o serie de performanţe remarcabile la cluburi de top din diverse ţări europene. A fost antrenorul care a adus Slaven Belupo în finala Cupei Croaţiei în sezonul 2015-2016, stabilind un record de longevitate la acest club.

Experienţa sa ulterioară la Hajduk Split şi Pafos FC din Cipru a demonstrat abilitatea sa de a conduce echipe către succes, inclusiv victorii notabile împotriva unor cluburi de talie mare. Kopić şi-a continuat parcursul la Dinamo Zagreb, unde a câştigat campionatul Croaţiei şi o victorie împotriva lui West Ham în Europa League.

Cu o abordare axată pe identificarea şi promovarea tinerelor talente, Kopić a fost director de Academie la Dinamo Zagreb, marcând astfel multiple cluburi prin accentul pus pe formarea şi promovarea jucătorilor tineri.

Conferinţa de presă pentru prezentarea noului antrenor va avea loc vineri de la ora 10:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici