Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XX-a a Ligii I, la primul meci al tehnicianului Zoran Filipovici pe banca tehnică a grupării nemţene.

15 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, în Liga I

Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Viţelaru '15, autogol, pentru Dinamo, respectiv Mulisa '71, pentru Ceahlăul.

1-0: Alexe a pătruns în careu, a centrat pe jos, în faţa porţii, iar Viţelaru a deviat balonul, cu călcâiul, în propria poartă.

1-1: Bădescu a pasat în adâncime, Stevici a preluat în faţa lui Dolha, mingea a ajuns la Mulisa care a reluat cu latul, în poarta goală, într-un moment în care Dinamo evolua în inferioritate numerică, după ce Molinero părăsise terenul, în urma unei accidentări.

În minutul 68, atacantul Florin Bratu l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu şi a revenit astfel într-un meci de Liga I după o absenţă de 17 luni. Florin Bratu a suferit o entorsă la genunchiul drept, cu afectarea ligamentelor, în minutul 30 al partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, disputat la 17 octombrie 2008. Înainte şi după efectuarea schimbării, suporterii prezenţi la stadion i-au scandat numele atacantului dinamovist.

Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero (25. Scarlatache '72), 21. Dr. Grigore, 4. Moţi, 3. Pulhac - 7. Zicu (20. Ad. Cristea '55), 29. N'Doye, 8. Boştină, 10. Alexe - 9. M. Niculae, 99. Cl. Niculescu (15. Fl. Bratu '68). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Ceahlăul: 22. Villadsen - 3. Dikaba, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 4. Al. Dragomir (27. Dumitraş '87) - 18. Balde - 15. Bădescu, 5. Stevici, 10. Vasilache (7. Cebotaru '80), 25. Ibrahim (16. Jeremici '80)- 19. Mulisa. Antrenor: Zoran Filipovici.

Cartonaşe galbene: Zicu '25, Boştină '74 / Vasilche '76, Dikaba '89, Jeremici 90+4.

Arbitri: Georgian Ionescu (central) - Dragoş Mihai Iliescu, Florin Păunescu (asistenţi) - Florin Miron (rezervă).

Observatori: Adrian Ionescu, George Ionescu.

La partidă au asistat aproximativ 1500 de spectatori.

La pauză, crainicul stadionului a făcut un anunţ la staţia de amplificare, la sugestia observatorului Ligii Profesioniste de Fotbal, Adrian Ionescu, rugându-i pe suporteri să nu arunce cu bulgări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici