Dinamo Bucureşti - CFR Cluj, scor 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), în meciul cu formaţia CFR Cluj, din prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana.

66 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - CFR Cluj, scor 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României

Dinamo Bucureşti - CFR Cluj, scor 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Pentru gazde a marcat Lucian Goian '10, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată Yssouf Kone '25.

În minutul 10, mijlocaşul dinamovist Boştină a trimis o centrare în careul oaspeţilor, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, care a ajuns la Lucian Goian, fundaşul gazdelor marcând cu o lovitură de cap de la 11 metri.

În minutul 25, atacantul echipei clujene, Yssouf Kone, a primit o pasă la 30 de metri de poarta adversă, a făcut o cursă de 20 de metri şi a marcat cu un şut la semi-înălţime din interiorul careului echipei dinamoviste.

În minutul 90+2, Djakaridja Kone a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene.

Dinamo Bucureşti: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian (14. Molinero '32), 4. Moţi, 2. Zie Diabate (3. Pulhac '46) - 22. Torje, 5. D. Kone, 29. N'Doye, 8. Boştină - 15. Fl. Bratu (20. Ad. Cristea '69), 99. Cl. Niculescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 13. Piccolo 23. Leonardo - 6. G. Mureşan - 16. Bottone, 8. Peralta (9. L. Traore '86), 10. N. Dică, 19. Culio (31. Dani '66) - 5. Y. Kone (15. Alcantara '87). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: D. Kone '88, '90+2 / Culio '50, G. Mureşan '63, N. Dică '88.

Cartonaş roşu: D. Kone '90+2.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă de centralul Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu, în timp ce Sebastian Colţescu a fost rezervă.

Observatori au fost Cornel Sorescu şi Gheorghe Nedelescu.

La partida de pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici