Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

94 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în Liga I

Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Pentru Dinamo au marcat Marius Alexe '16, Andrei Cristea '70 (penalti) şi Scarlatache '74, în timp ce golurile formaţiei Gaz Metan Mediaş au fost reuşite de Liţu '22 şi Trtovac '36.

Dinamo a deschis scorul în minutul 16. Atacantul Ionel Dănciulescu a şutat pe mijlocul porţii, mingea a fost respinsă lateral stânga de Pleşca, care a ieşit mult în faţă, balonul a ajuns la Alexe, acesta înscriind în poarta goală de la 12 metri. Jucătorul dinamovist i-a dedicat golul mamei sale.

În minutul 22, Gaz Metan a restabilit egalitatea, prin Alin Liţu. Hoban a centrat de pe partea stânga, în careu, până la Liţu, care a marcat cu capul din şapte metri. După marcarea golului, jucătorul echipei Gaz Metan Mediaş şi-a ridicat tricoul de joc, iar pe maieu era scris mesajul: "Pentru Liţu".

În minutul 36, oaspeţii majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 1-2. Eric a executat o lovitură liberă lateral dreapta până la Trtovac, care înscrie cu capul de la 11 metri în stânga lui Dolha.

Gaz Metan rămâne în zece jucători, în minutul 58, după ce Alin Liţu a primit al doilea cartonaş galben, pentru joc periculos. Liţu mai primise un galben în minutul 45.

În minutul 70, Dinamo restabileşte egalitatea, scor 2-2, după ce Andrei Cristea a transformat o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de el după un duel cu Todea.

Scorul final, 3-2 pentru Dinamo, a fost stabilit în minutul 74. Cătălin Munteanu execută un corner de pe stânga, mingea ajunge în careul de şase metri, de unde Scarlatache reia cu capul în dreapta lui Pleşca.

Dinamo Bucureşti: 12. Dolha - 3. Rubio, 21. D. Grigore, 25. Scarlatache, 16. Bordeanu - 10. Alexe (29. N'Doye '55), 26. Mărgăritescu (17. An. Cristea '67), 7. Munteanu, 20. Ad. Cristea - 19. Ganea, 15. Dănciulescu (9. M. Niculae '46). Antrenor: Ioan Andone.

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 3.Trtovac, 19. Fl. Lazăr, 13. Khubutia, 25. Markovici - 7. Kubala, 21. Todea, 15. Hoban (5. Muntean '26, 16. Zaharia '72), 22. Pârvulescu - 27. Eric de Oliveira (2. Aganovici '74), 9. Liţu. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Ganea '78, Grigore '65, Scarlatache '80, Dolha '90 / Trtovac '17, Liţu '45, '58

Cartonaş roşu: Liţu '58

Arbitri: Marian Balaci (central) - Sebastian Gheorghe, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Claudiu Baboia (rezervă).

Observatori: Dan Dragoş Crăciun, Pavel Peniu.

La meciul disputat pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 1.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici