Dinamo Bucureşti îşi betonează apărarea cu un jucător ce a trecut pe la FC Barcelona

  • Dinamo Bucureşti a reuşit un transfer important în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • Fundaşul central Edgar Miguel Ié este de astăzi noul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare.
  • Edgar Ié a jucat un meci la prima echipă a Barcelonei.
384 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti îşi betonează apărarea cu un jucător ce a trecut pe la FC Barcelona

Sursa foto: Facebook/Dinamo Bucureşti

„Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Basaksehir, fundaşul central Edgar Miguel Ié este de astăzi noul jucător al echipei noastre”, transmite Dinamo Bucureşti pe platformele oficiale de Facebook şi Instagram.

Edgar Miguel Ié, 29 de ani, născut în Bissau, are dublă cetăţenie, Guinea-Bissau şi Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guinea-Bissau la Cupa Africii, luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie, adaugă sursa citată.

Format în Portugalia, la Şcoala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) şi 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille şi Nantes (Franţa), Trabzonspor şi Basaksehir (Turcia), selecţii la toate loturile naţionale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League şi Conference League.

Edgar Ié este cotat la 1,7 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

Câinii roşii sunt pe ultima poziţie în Superligă, cu 19 puncte în 25 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici