Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul sud-african May Mahlangu. Torje: "E un jucător foarte bun, o să vedeţi"

Dinamo Bucureşti l-a transferat, joi, pe May Mahlangu, un mijlocaş central sud-african în vârstă de 27 de ani, informează ProSport.

833 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul sud-african May Mahlangu. Torje: "E un jucător foarte bun, o să vedeţi"

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul sud-african May Mahlangu. Torje: "E un jucător foarte bun, o să vedeţi" (Imagine: fcdinamo.ro/)

Mahlangu a făcut, joi, vizita medicală şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Potrivit ProSport, sud-africanul va avea un salariu anual de 8.000 de euro, plus bonusuri.

Mahlangu a fost coechipier cu Gabriel Torje şi Ciprian Marica în Turcia, la Konyaspor. Mijlocaşul a jucat până acum la Alexandra United, Helsingborgs IF, IFK Göteborg, Konyaspor şi Sint-Truiden.

"E un jucător foarte bun, o să vedeţi. La noi a jucat foarte puţin pentru că a suferit o fractură la metatarsian. Poate să joace al doilea vârf sau mijlocaş, aleargă foarte mult şi e un băiat bun, liniştit", a declarat Torje pentru ProSport.

Cotat la 700.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, May Sphiwe Mahlangu are şi 16 selecţii la naţionala Africii de Sud, pentru care a marcat două goluri. A debutat pentru reprezentativa ţării sale în 2012, într-un meci amical cu Guineea Ecuatorială. În noiembrie 2014 însă, a fost scos din echipa naţională după ce nu s-a prezentat la două meciuri cu Sudan şi Nigeria din preliminariile pentru Cupa Africii pe Naţiuni, ediţia 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici